10 alimente de evitat daca va doriti un abdomen plat

Vrem cu toții să avem un abdomen plat, dar știti că grăsimea abdominală este cea mai dificilă? Încercați să adoptați obiceiuri de alimentație sănătoasă, dar deseori burta se vede in oglinda. Lipsa de grăsime încăpățânată este încă acolo și se pare că nu intenționează să plece. Dacă acest lucru ți se pare cunoscut, noi vrem să aflați mai multe despre alimentele care stau în calea abdomenului perfect pe care l-ați dorit dintotdeauna.

1. Evitați băuturile alcoolice

Unele băuturi alcoolice sunt bogate în calorii. Consumul de alcool mărește pofta de mâncare și confunda partea creierului care este responsabilă pentru senzația de plenitudine. Deci, indiferent de cât de plini sunteți, când mergeți la o sticlă de bere, o însoți de obicei cu o gustare, nu-i așa?

2. Renunțați la băuturi răcoritoare

Am auzit asta tot timpul, dar e încă atât de greu să renunți la acest obicei. Dar dacă doriți cu adevărat să scăpați de grăsime abdominală, ar trebui să nu mai beți băuturi răcoritoare. Chiar și acele băuturi cu conținut scăzut de calorii încetinesc metabolismul și stimulează organismul să câștige grăsime.

3. Nu cumpărați guma de mestecat

Atunci când mestecați, gingia, creierul și stomacul primesc semnale care le pregătesc pentru o masă care vine. În plus, gingia declanșează supraproducția acidului gastric și, în consecință, simțiți foame.

4. Adoptați o dietă cu conținut scăzut de sodiu

Rețineți: zahărul și sarea trebuie să fie limitate la cantități mici, mai ales dacă suferiți de hipertensiune arterială. Nu numai că alimentele cu conținut ridicat de sodiu sunt dăunătoare sănătății dvs., dar și ele păstrează fluide care vă împiedică să pierdeți efectiv grăsimea abdomenului.

5. Luați-vă rămas bun de la fast-food

Nu este un secret faptul că hrana rapidă conține prea multe calorii care pot provoca diverse probleme de sănătate, dar dacă nu este suficient de convingător să renunți la acest produs, amintiți-vă că este responsabil pentru burta pe care doriți să o scăpați atât de mult.

6. Uitați de maioneză

Dacă sunteți un fan al salatelor cu maioneză, atunci ar trebui să știți că acest dressing conține cel puțin 80% grăsimi. Cea mai bună opțiune este înlocuirea mayo cu piure de legume sau pastă naturală de roșii.

7. Spuneți „Nu” cartofilor prăjiți

Atât cât îți place această mâncare, trebuie să renunți cât mai curând posibil. Cartofii prăjiți, la fel ca orice alte alimente prajite, funcționează ca un burete care absoarbe grăsimi saturate. Credeți sau nu, dar grăsimile saturate pot afecta funcția creierului, astfel încât să nu poată gândi în mod clar despre greutatea pe care o câștigi în prezent. Ca rezultat, puteți mânca până la 30 de cartofi fără sa observati.

8. Nu mai mancati înghețata

Aceasta este destul de evidentă, nu-i așa? Alimente bogate în zahăr se transformă în mod inevitabil în grăsimi abdominale, care este cea mai dăunătoare grăsime din corpul vostru.

9. Nu mâncați alimente care vă baloneaza

Chiar și cei mai sanatosi oameni pot avea dureri de burtă mai vizibile datorită alimentelor care provoacă gaze intestinale sau stomac deranjat. Dacă aceasta este o problemă pentru dvs., evitați astfel de alimente și gândiți-vă la o rutină de antrenament optimă care va accelera digestia.

10. Nu cădeți in plasa produselor „fără zahăr”

Alimentele care conțin substituenți de zahăr, cum ar fi polialcoolii, de exemplu, sunt eficienți numai pentru persoanele cu diabet zaharat. Aceste produse fără zahăr contribuie în continuare la marirea abdomenului.

Altii mai citesc si..