O fetiţă de patru ani din Buzău, dată afară de la serbarea de la grădiniţă

DISTRIBUIȚI

Caz revoltător în judeţul Buzău, la o grădiniţă din comuna Cochirleanca. O fetiţă de patru ani nu a fost primită la serbarea organizată la grădiniţă din cauză că părinţii nu şi-au putut permite să cumpere costum popular.

Micuţa îşi dorea să participe la serbarea de la grădiniţă organizată cu ocazia Centenarului Marii Unirii. Educatoarele, însă, nu au vrut să o primească pe motiv că nu purta costum popular, aşa cum le ceruseră tuturor copiilor. Părinţii ei nu şi-au permis să cumpere costumaţia, însă nu s-au gândit nicio clipă că fiica lor nu va fi primită la grădiniţă din cauza asta.

Părinţii fetei au decis să facă plângere la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, anunţă jurnaliştii de la observator.tv.

Citeste si „Vindecare a multor afecțiuni realizată printr-o simplă masare a talpilor”
Presupunem că nu vă este străină senzația picioarelor grele. Greutatea și oboseala lor se simt de obicei seara, după o zi lungă în care au fost solicitate. Masajul tălpilor ajută la reducerea stresului, dar acesta nu este unicul motiv pentru care trebuie să-l faceți!

În conformitate cu principiile reflexologiei, pe tălpile picioarelor se află puncte ce sunt responsabile pentru funcționarea corectă a întregului organism. O simplă procedură, cum ar fi masajul tălpilor, vă ajută să uitați de durere în diferite zone ale corpului! Datorită stimulării zonelor specifice are loc promovarea fluxului de sânge la nivelul organelor interne, ceea ce ajută la rezolvarea mai multor probleme de sănătate.

Masajul tălpilor – Terminațiile nervoase de pe tălpi reprezintă o unealtă valoroasă în vindecarea organismului! În medicina Orientul Îndepărtat masajul tălpilor și a degetelor este considerat un panaceu. Dacă veți face această procedură seara, veți simți îmbunătățirea stării și vitalității organismului, în timpul nopții vă veți odihni pe cinste, iar dimineața vă veți simți ca un om nou.

Punctele active pentru masajul tălpilor. Masarea vârfurilor degetelor de la picioare, vă scapă de durerea de cap și stimulează activitatea creierului. Masarea activă a zonei din jurul degetului mare vă ajută să scăpați de durerea în gât. Masarea zonei din centrul tălpii vă ajută să luptați cu bolile pulmonare și ameliorează dificultățile de respirație.

Aplicarea presiunii pe zona de sub degetul mare, pernița piciorului, aduce un mare beneficiu asupra întregului sistem cardiovascular și ajută inima să lucreze fără probleme. Masarea părții interioare a tălpii, sub curbură, ușurează activitatea ficatului și calmează durerea. Masarea călcâiului calmează durerea de spate. Nu ezitați să vă răsfățați piciorele cu acest masaj relaxant și util pentru întregul organism!

Altii mai citesc si..